Met deze klassiekers maak je je kledingkast compleet

Het is weer eens zover: je staat voor de kledingkast en het lijkt erop alsof je niets hebt om aan te trekken, in ieder geval niets dat lijkt te passen bij de dag. Want dat is toch meestal het probleem. Je hebt natuurlijk wel wat in de kast liggen, maar het lukt je niet om een outfit te vinden die bij de plannen in de agenda passen. Er is een evenement op de werkvloer dat bij uitstek niet casual is, maar ook niet chique, gewoon net ertussen in waardoor je eigenlijk niet zo goed kan inschatten met wat je wel of niet over of underdressed gaat zijn. En dat is het laatste wat je wilt, wenkbrauwen die omhoog gaan wanneer je de ruimte binnen wandelt. Om dit te voorkomen zijn een paar klassiekers die je als man kan aanschaffen om ervoor te zorgen dat je eigenlijk nooit in zo’n situatie terecht komt en je vrijwel altijd zeker weet dat je outfit past bij de plek waar je heen zal gaan.

Pantalon

Een pantalon heren is een broek die eigenlijk echt in elke kledingkast mag hangen. Het is de perfecte broek voor vrijwel elke gelegenheid. En je denkt waarschijnlijk: ja, maar een pantalon is toch te netjes voor een informeel evenement? Alles behalve! In combinatie kan een pantalon eigenlijk elke stijl dragen. Het ligt er dus alleen aan hoe je het combineert en zelfs daarin is veel mogelijk. Je kunt een pantalon dragen met een blouse en een blazer, dan ben je klaar om naar een vergadering te gaan. Je kunt het ook dagen met een paar toffe sneakers en een loszittende trui waardoor je er super vlot uitziet maar wel netjes blijft. En dat is precies wat je wilt!

Spijkerbroek

Niemand kan zonder, een spijkerbroek is naast de pantalon een soort broek die in elke winkel in meerdere vormen te vinden is. Het toffe van een spijkerbroek is de hoeveelheid aan modellen die er zijn. Dus bij ieder lichaam past wel weer een andere spijkerbroek. En dan heb je ook nog eens verschillende kleuren, maar de klassieke blauwe spijkerbroek slaat eigenlijk nog steeds alles.

Blouse

Ook een blouse hoeft niet alleen formeel gedragen te worden. De blouse oversized is het nieuwe T-shirt, het staat vrijwel bij iedere man niet alleen netjes, maar ook sexy en stoer. Is dat niet de combinatie van kenmerken waar je naar op zoek zou moeten zijn?

Witte sneakers

En bij al deze kleding: witte sneakers! Ze maken elke outfit helemaal af.

Geef een reactie