Bij case24 zelf telefoonhoesje maken? Zo geregeld!

Heb je een geweldige foto van je kat? Een fantastische foto van jouw kinderen? Een hilarische foto met je beste vriendin? Een schitterende foto van je laatste vakantie? Welke foto je ook kiest, bij case24 kun je zelf telefoonhoesje maken met deze foto. Zelf telefoonhoesje maken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je kunt heel handig kiezen om welk model telefoon het gaat. Dat is belangrijk, want iedere telefoon heeft weer net andere afmetingen en de camera's op een andere plek. Dan kun je een basishoesje selecteren. Kies je voor een softcase, een hardcase of een walletcase? En dan kun je je foto uploaden. Meer is het niet.

Zelf telefoonhoesje maken is helemaal niet duur

Voor nog geen € 15,00 per hoesje kun jij zelf telefoonhoesje maken. Dat is toch geen geld? Het is dan ook direct een leuk idee om je moeder een zelfgemaakt telefoonhoesje te geven voor moederdag, je vader een exemplaar voor vaderdag en dan bestel je er gewoon nog een, voor de leuk, voor jezelf. Dan kun je wat afwisselen. Zelf telefoonhoesje maken doe je het liefst voor 16.00 uur. Je hebt het dan al de volgende dag in huis. Het is dus ook een pima idee voor een last minute cadeau!

Gebruik iedere afbeelding die je maar wilt

Maar het leukst is het natuurlijk om een eigen foto te gebruiken. Die foto van die keer dat jullie gingen parachutespringen bijvoorbeeld. Of van toen jullie een ijsje aan het eten waren op dat bankje. Maar ook een geposeerde foto kan erg leuk zijn voor op een hoesje. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat er niet net een gezicht of belangrijk detail op de plek van de camera's komt. Dat deel van het hoesje wordt, natuurlijk, niet bedrukt. Ook is het wel slim om tijdens het maken van het hoesje goed naar de verhoudingen te kijken. Een per ongeluk opgerekte foto geeft een raar en vertekend beeld.

Een lange gebruiksduur

Doordat de basishoesjes speciaal zijn  geselecteerd voor het afdrukken van foto's en er speciale kras bestendige inkt wordt gebruikt heeft je zelfgemaakte telefoonhoesje een lange levensduur. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat een deel van je foto verdwijnt doordat jij je telefoon alleen maar vasthoudt. Daarom is zelf telefoonhoesje maken ook zo'n goed cadeauidee. Je kunt ieder jaar weer met een foto-hoesje komen. Voor het geld hoef je het, in ieder geval, niet te laten. 

Geef een reactie